Încotro ne îndreptăm?













De ce ne lăsăm așa de tare duși de către  acest val numit societate?

        Lucrurile merg spre o direcție foarte gravă,  din prea multe puncte de vedere, fie ca este natura sau firea umană,  toate merg spre niște direcții foarte întunecate.
       Trebuie să ne oferim mai multe pauze, mai mult timp pentru noi, dar timp cu folos. Este esențial să fii într-o continuă dezvoltare, psihologică și spirituală.
       Psihologic pentru că trebuie să ne adaptăm la societate, în același timp trebuie să ne apărăm de ea, nu defensiv și  nici indiferent.
      Spiritual pentru că viața aceasta este doar o scurtă aventură, vrei nu vrei timpul trece și  te duci spre moartea trupească,  nu ai altă direcție decât moartea, pe unde te abați pe drum, depinde de tine. Avem un scop frumos dat de Dumnezeu, acela de a fii folositori celor din jur, pana și a firului de iarbă, pentru ca avem capacitatea de a face asta, fata de alte creaturi.
       Trebuie să trăim frumos și blând, să lăsăm cat mai puține pete în urmă,  în special în inimile oamenilor. Sa iertăm mai des, chiar și în propria noastră minte, iartă-i  pe toți care ți-au  greșit,  iartă-te și pe tine, ca și tu ai greșit. Cu fiecare amintire supărătoare,  iartă și o sa dobândește o nouă pace, un nou calm.
       Nu te încărca cu ce nu iți este de folos, evită ce este inutil pe cat de mult sa nu pari ciudat/ă posibil. În schimb investește acel timp în a învăța lucruri folositoare, descoperă-te, mintea noastră are foarte multe capacități controlabile, sau mai bine spus influențabile, ca sa nu exagerez.
Ce faci, te face!
       Observă cea ce ai în jur, ce găsești mai mult? Rău sau Bine? Trebuie să trăim conștienți și realiști, să judecăm lucrurile cu asprime, cu dreptate și adevăr!
      Trăim după cum ne influențează niște oameni ce urmăresc sa ne transforme în caractere indiferente, cat mai educați în cele făcute și întreținute de ei, și indiferenți de restul.  Această libertate este falsă!





Ideea ta poate deveni un articol citit de mii de persoane, iți poți împărtăși ideeile pentru a ajuta pe cei ce citesc!(click aici pentru mai multe informatii)!

Urmariți-ne și pe Youtube!

Citiți și alte articole:

Despre Îmbunătățirea minții!   ✙ Despre Rugăciune!   ✙ Postări Populare!   ✙ Să Devenim mai buni!   ✙ Sfaturi Duhovnicești!   ✙

Comentarii

Postări populare