Despre pravilă - Scurt cuvânt de învățătură de la Sfantul Ignatie Briancianinov




     Scopul pravilei este de a aduce sufletului cantitatea de gânduri și simțiri se rugăciune care îi este de trebuință  - gânduri și simțiri nerătăcite, sfinte, cu adevărat plăcute lui Dumnezeu. De asemenea gânduri și simțiri sunt pline tarifele rugăciuni ale Sfinților Părinți.

      Sufletul ce se afla la începutul căii lui Dumnezeu, e cufundat într-o adâncă neștiință a tot ce e dumnezeiesc și duhovnicesc, chiar de ar fi bogat în înțelepciunea acestei lumi. Din pricina acestei neștiința, el nu știe cum și cat trebuie să se roage. Pravila de rugăciune este o culegere de câteva rugăciuni alcătuite de Sfinții Părinți,  cei de Dumnezeu insuflați.
Pravilele de rugăciune îl țin pe rugător într-o așezare sufletească mântuitoare, de smerenie și pocăință,  învățându-l a se osândi neîncetat pe sine, întărindu-l cu nădejdea în Atributul Dumnezeu!



Ideea ta poate deveni un articol citit de mii de persoane, iți poți împărtăși ideeile pentru a ajuta pe cei ce citesc!(click aici pentru mai multe informatii)!

Urmariți-ne și pe Youtube!

Citiți și alte articole:

Despre Îmbunătățirea minții!   ✙ Despre Rugăciune!   ✙ Postări Populare!   ✙ Să Devenim mai buni!   ✙ Sfaturi Duhovnicești!   ✙

Comentarii

Postări populare