Să fim folositori!




      Să fii un om bun, înseamnă sa nu mai fii indiferent, indiferent în principal față de tine, și  de propria ta dezvoltare, care trebuie neapărat să fie continuă și neapărat ghidată corect.
       Este esențial să devenim oameni asa cum trebuie să fim, nu cum ne este spus și considerat normal după învățătura  zilelor noastre.
       Să încercăm fiecare, după puterile și înțelepciunea noastră,  să vedem lucrurile așa  cum sunt ele defapt, să le judecăm cu asprime și dreptate. Rezultatul acestei simple acțiuni te poate speria, schimba chiar, o sa vezi cu adevărat cât de mult te păcălești pe tine și cat de ușor accepți în special din partea ta orice tip de comportament.
     Să fim în primul rând stricți cu noi! Sa ne judecăm întâi pe noi cu asprime! Sa ne asigurăm că noi facem ce trebuie și cum trebuie!
     De ce sa judeci pe cineva? Puteai fi tu în locul acelei persoane care aparent a făcut ceva rău,  puteai fi tu acea persoană acum aspru judecată și umilită. Tu cum te-ai fi  simțit? Poate că s-a întâmplat din greșeală,  iar tot ce fac cei din jurul tău este să te umilească.
      Vezi cum lucrurile privite dintr-o perspectivă corectă, se schimbă brusc?
     Nu îți permite ție,  să fii rău cu ceilalți. În schimb fii compătimitor și fii acel om ce întinde o mână de ajutor când ceilalți nu o fac.
     Progresând vei ajunge să fii folositor prin propriul exemplu. Cuvintele sunt inutile fără fapte.
Părintele Arsenie Papacioc spune: " Nu a spune, ci a face, înseamnă a ajunge".

Doamne ajută!


Ideea ta poate deveni un articol citit de mii de persoane, iți poți împărtăși ideeile pentru a ajuta pe cei ce citesc!(click aici pentru mai multe informatii)!

Urmariți-ne și pe Youtube!

Citiți și alte articole:

Despre Îmbunătățirea minții!   ✙ Despre Rugăciune!   ✙ Postări Populare!   ✙ Să Devenim mai buni!   ✙ Sfaturi Duhovnicești!   ✙

Comentarii

Postări populare