Începutul sfîrsitului?




                             Începutul sfârșitului?


celebook.ro
             Atunci va veni sfârșitul când lumea înfometatã va striga: Vrem un stăpân!, iar el nu va întârzia sã aparã.
            "Apostolul zice: "Sã nu vã amãgeascã cineva pe voi, cã va veni întâi depãrtarea (de credință ) și pe urmã se va arãta omul pãcatului, fiul pierzaniei, potrivnicul, care se va înãlța mai presus de tot ce zice Dumnezeu, sau închinãciune, asa încât sã șadã el în biserica lui Dumnezeu, ca un dumnezeu, arãtându-se pe sine cã ar fi el Dumnezeu." Dar nu în Biserica cea Ortodoxã ci în cea iudaicã, cãci nu de la noi ci de la iudei va veni. Nu pentru Hristos ci împotriva lui Hristos și a celor ce sunt ai Lui. Și apoi se va arãta cel fãrã de lege, a cãrui lucrare va fi cu lucrarea satanei si puterea diavolului: semne si minuni mincinoase va face cu fermecãtorii, cu nedreptate în cei pieritori, pe acesta Domnul îl va omorî cu duhul gurii Sale și-l va strica cu venirea arãtãrii sale. Deci nu diavolul se va face om, ci un om se va naște din curvie si va plini toatã lucrarea satanei".
         Din punct de vedere al voinței politice, cele de mai sus sunt o realitate. Deja unele cercuri iluminist - masonice au creat și promoveazã infrastructura unei dictaturi mondiale, care cu orice mijloace și sacrificii încearcã sã forțeze guvernele sã accepte anumite acorduri care vor da putere de urmãrire și reprimare a oricãrei reacții de împotrivire.
      Evoluția computerelor a ajuns la nivelul dorit, oferind din punct de vedere tehnologic posibilitatea creãrii unei uriașe bãnci electronice de informații în care pot fi catalogate, pãstrate și modificate datele tuturor cetățeniilor, ușurând astfel urmãrirea la nivel planetar.
cgo-invitatii.ro   Dispariția progresivã a diversitãții a devenit azi amenințarea principalã. Nivelarea caracterelor, persoanelor, relativizarea credinței (ecumenism, New Age), conversia culturilor spre o "civilizatie mondialã" construitã pe tot ceea ce poate fi mai comun și mai lipsit de divinitate, nu prevesteste decât tendința creãrii unei noi împărații.
       Sfântul Ioan Teologul, în apocalipsã, ne aratã trei trepte spre împlinirea sfârșitului (vezi Apoc.13, 11- 18 și 14, 9). Prima treaptã constã în faptul cã la un moment dat cineva va impune un sistem de schimb (economic) controlat la nivel mondial încât nimeni nu va mai putea fi liber sã vîndã sau sã cumpere nimic dacã nu se va ralia acestui sistem. În cea de-a doua treaptã, acest sistem economic mondial va cere ca cei ce doresc sã vîndã sau sã cumpere, sã primeascã în mod concret pe mâna lor dreaptã sau pe frunte un semn gravat. În treapta a treia, pe acest sistem gravat va fi cuprins numãrul "666" care nu este ca un numãr lipsit de importantã ci ca un numãr al omului Antihrist.

elegibo.ro


Urmariți-ne și pe Youtube!
Citiți și alte articole:
Despre Îmbunătățirea minții!   ✙ Despre Rugăciune!   ✙ Postări Populare!   ✙ Să Devenim mai buni!   ✙ Sfaturi Duhovnicești!   ✙

Comentarii

Postări populare