Numãrul fiarei
Numãrul fiarei
Pînã în anul 1970 omenirea nu a avut nici o problemã cu acest numãr. Atunci, în SUA, a apãrut pentru prima datã si a început sã fie pus în aplicare (ca experiment) într-un sistem economic bazat pe folosirea unei cartele electronice. Pe fiecare cartelã exista un numãr de cod pentru fiecare posesor, numãr care era scris cu o nouã unitate de mãsurã, tip cod-barã, cu un nou mod de calculare ce va fi explicat mai jos. Cu surprindere s-a descoperit atunci cã în interiorul numãrului de cod al fiecãrei persoane era cuprins numãrul 666 (la cifrele de control). Reactiile din partea lumii au fost puternice si datoritã boicotului produselor de cãtre credinciosi, companiile au suferit pierderi enorme. De atunci s-a început sistematic sã se ascundã adevãrul.
Sfîntul Sinod al Bisericii Ortodoxe Elene a emis o circularã (nr. 2626 / 07.04.1997) adresatã poporului grec, care în Duminica Ortodoxiei din 1997 a fost cititã în toate bisericile si mãnãstirile din Grecia. De asemenea, în Grecia, numerosi credinciosi ortodocsi au demonstrat în frunte cu preotii de parohii si cãlugãri, în repetate rînduri, împotriva acordului Schengen si a noilor buletine impuse de Uniunea Europeanã. În sustinerea Sf. Sinod Elen si a populatiei Greciei, cãlugãrii din Sfîntul Munte Athos au emis o a doua circularã (comunã) de acest fel în data de 21.08 / 03.09.1997.
Una din cele mai importante aplicatii ale tehnologiei moderne sunt sistemele de recunoastere automatã, prin care culegerea, codificarea si prelucrarea datelor devin extrem de eficiente. Sistemul de simboluri barate (bar-code) este o metodã de codificare a informatiilor7 despre persoane, obiecte si diferite produse comerciale, usor de citit de sistemele de identificare computerizate (scaner). "Citirea" numãrului se face prin trecerea pe deasupra codului barat a unei raze subtiri de laser, care este reflectatã în mod diferit în functie de liniile negre sau albe ce le contine fiecare cifrã. Succesiunea de linii albe sau negre este unicã fiecãrei cifre zecimale (0 - 9), iar ansamblul de bare si spatii care alcãtuiesc codificarea unei cifre zecimale se numeste caracter. Fiecare caracter este format din sapte unitãti de mãsurã denumite module (dimensiunea unor linii, si a unui spatiu). În procesul de decodare, barele negre vor genera un impuls electric negativ iar cele albe unul pozitiv. Aceste impulsuri sunt modulate în lãtime (Pulse Width Modulation), adicã computerul primeste impulsuri de un anumit interval în functie de lãtimea barelor albe si negre ale etichetei. Trenul de impulsuri analogice, pozitiv - negativ, va fi transformat în computer în semnale "0" pentru spatii libere si "1" pentru spatii negre. Odatã cu decodificarea lantului de impulsuri computerul controleazã mãsurãtorile de timp ale fiecãrui impuls comparîndu-le cu cele standard si astfel recunoaste numãrul care a fost codificat pe etichetã.
Din 1970 pînã astãzi s-au folosit prin progresul tehnologiei noi moduri de notare a numerelor absolut diferite de cele pe care le stiam. Astfel, s-au folosit codurile barate pentru reprezentarea cifrelor. Motivele pentru care sunt folosite codurile barate (bar codes) este cã alternantele liniilor negre cu cele albe, folosite de aceste coduri, sunt usor de citit de cãtre sistemele de detectare, adicã de cãtre asa-numitele ''creioane luminoase" (light pens), ale calculatoarelor electronice. Astfel, citirea numerelor de pe diferitele produse se face foarte repede si fãrã nici o gresealã. Citirea cifrelor se face prin plimbarea deasupra codului barat a unui fascicul foarte delicat de luminã laser care se reflectã în mod diferit; într-un fel atunci cînd cade pe linia neagrã si altfel atunci cînd cade pe linia albã. Tocmai aceastã succesiune a liniilor negre si albe de grosime diferitã este unicã pentru fiecare cifra si constituie ''identitatea" fiecãrui numãr.
În prezent sunt douã tipuri de codificare: UPC-A (Cod Universal de Produs) pentru SUA si Canada si EAN-13 (Numerotarea Europeanã a Articolelor pentru Europa si restul lumii). Dintre aceste douã tipuri cel de-al doilea va fi folosit pentru stabilirea unui Cod Numeric Matricol Unic (C.N.M.U.) pentru fiecare individ, cod ce urmeazã a fi înscris pe noile cartele de identitate.
Se observã cum la începutul, mijlocul si sfîrsitul acestor etichete apar asa-numitele caractere de control (Guard bars sau Safety bars) sub forma unei linii duble putin mai lungi, identicã de altfel cu linia dublã a numãrului "6". Deci prin folosirea celor trei caractere de control, numãrul produsului este încadrat invariabil cu trei de "6".
Cuvîntul devine informatie, totul se digitizeazã totul se supravegheazã si se controleazã conform "vestitelor" protocoale sioniste (vezi "Protocoalele Înteleptilor Sionului").
Sub aspectul unei organizatii anti-teroriste, s-a initiat în SUA, la Fort-Meade, un proiect universal si informational de identificare denumit L.U.C.I.D. (Logical Universal Comunication Interactive Databank). Aparent aceasta se ocupã de depistarea actiunilor teroriste, dar principiul de bazã de functionare constã în eliberarea pentru fiecare individ, încã de la nastere a unei cartele electronice de identitate multifunctionalã ce va oferi posibilitatea detinerii unui numãr foarte mare de informatii (2000 pagini A4) despre viata particularã a individului, date pe care posesorul nu le va putea citi sau modifica, aceasta fãcîndu-se de la centru (retea). Ne putem imagina ce control se poate efectua asupra populatiei, mai ales cu ajutorul satelitilor ce pot detecta senzorii acestei cartele, stabilind cu precizie pozitia fiecãrui individ în orice moment, oriunde în lume, iar dacã le vom arunca nu vom putea cumpãra nimic, nu vom putea intra nicãieri, ca si cum ne-am pierde identitatea fiind anulati ca persoanã.
Urmariți-ne și pe Youtube!
Citiți și alte articole:
Despre Îmbunătățirea minții! ✙ Despre Rugăciune! ✙ Postări Populare! ✙ Să Devenim mai buni! ✙ Sfaturi Duhovnicești! ✙
Comentarii
Trimiteți un comentariu